Блиндирана входна врата, модел 404 от Порта Нова Добрич
Полезно

Варианти за входни и интериорни врати с лек транспортен дефект с цени в рамките на бюджета

Ако имате жилище, което давате под наем или живеете извън страната и искате да си имате уютно местенце, където да се приберете за кратко по празниците, а да давате голяма сума за обзавеждане, Ви се струва нелепо и излишно, тогава нашата статия е само за Вас. Ако бюджетът Ви е оскъден и вече изнемогвате, след скъпата покупка на къща или апартамент, ето едно много добро и икономично решение за Вас! Не можем да помогнем с цялата мебелировка, която Ви е необходима. Но можем да Ви спестим доста прилична сума пари, с нашите входни и интериорни врати с лек транспортен дефект, чиито цени са под стандартните.

И все пак струва ли си да закупим входна и интериорни врати, ако те са с лек транспортен дефект?

Все така привлекателни, изключително стабилни и здрави, блиндираните входни врати с транспортен дефект, са разумно решение за всеки дом и ограничен бюджет. Те биват изцяло метални, с метално оребряване и пълнеж тип „пчелна пита”или блиндирани с MDF панели. Притежават още допълнително метално оребряване, метален лист 1.2 мм и минерална вата за шумо и топлоизолация.

Цветовата гама е разнообразна, а цените са по-ниски от допустимите.

T 777 Black

Разнообразие от модели

Изборът при интериорните врати с транспортен дефект, е също така голям. Самите врати се състоят от два броя HDF плоскости, с рамка от иглолистна дървесина и HDF оребряване по цялото крило.

С богата палитра от цветове, този тип врати се предлагат в различни размери на крилата. Те пасват идеално на всеки строителен отвор, а регулируемите каси обхващат целия зид. Без нуждата от допълнителни ремонти, ще спестите още по-голяма сума пари. Като може да вложите в останала част от обзавеждането и декора на Вашия бъдещ дом.

Вече няма нужда да чакате удобния момент, за да закупите всичко необходимо за жилището си. Събирането на пари е изключително бавен процес, а тегленето на заеми – неприятен. С покупката на входни и интериорни врати с лек транспортен дефект ще облекчите финансите си. И със сигурност няма да се лишите от привлекателния вид на Вашия дом.

5/5 - (1 vote)