Блиндирани врати - евтини цени
Полезно

Защитете дома си с нашите блиндирани врати!

Входната врата е важен елемент от безопасността на едно жилище.  Точно от нея зависи, колко ще се чувствате защитени в собствения си дом. Разбира се не трябва да забравяме и една много важна нейна функция – трябва да има добра топло и шумоизолация. Допълнителна екстра е, ако вътрешната част на вратата се вписва с останалата част от интериора.

Някои важни моменти при избора на блиндирана врата

Покупката на блиндирани врати може да изглежда като елементарна задача за тези, които все още не са се изправяли пред този проблем. Хората, които вече са се сблъсквали с това знаят, че вратите имат различни цветове, качество на изработка… на кратко казано – има голям избор на пазара за входни врати.

Блиндираните входни врати се изработват от стомана. А върху нея се поставят MDF панели за декорация на вратата, като могат да бъдат лакирани или ламинирани. По този начин изглеждат като дървени, но какво всъщност се крие отдолу: дебели метални листове, които представляват основата на вратата. А MDF панелите са една красива декорация на вратите и ги правят доста по-елегантни.

T 712 C 03

Сигурност и защита

Благодарение на големия избор от материали за изработката на блиндирани врати можете да избирате между модели комбиниращи в себе си красив външен вид и надеждност. Можете да си поръчате входната врата в цвят по Ваше желание, ако например сте решили тя да не се различава от интериорните.

Заключването на тези врати също е много надеждно, защото на пръв поглед Вие виждате само една ключалка, но когато я отворите ще видите всъщност колко шипа за заключване се крият в нея. От към страната на пантите също има шипове за заключване, които влизат в самата каса. Това са така наречените „пасивни шипове”. На самия патрон на вратата от външната страна, е добре да има допълнителна защита против разбиване.

Rate this post