Блиндирана входна врата модел T-305 от Порта Нова Добрич
Полезно

Свежи идеи за вашата блиндирана входна врата

Ако визията на вашата блиндирана входна врата вече ви е омръзнала, но не желаете да я сменяте с нова то в тази статия ще намерите няколко интересни идеи.

На по-смелите от вас бихме предложили да боядисат входната си врата в по-различен и модерен цвят, който да ви накара да се усмихнете още от входа на своя дом!

Заложете на ярък цвят и може да бъдете сигурни, че вашата блиндирана входна врата няма да остане незабелязана от гостите и съседите ви!

За успешно боядисване на входната врата следвайте стъпките:

1. Избор на цвят

На пазара има огромно разнообразие от цветове на бои, подходящи за всеки вкус. Изберете Вашият и преминете към стъпка 2.

2. Подготовка на вратата

Облепете частите, които няма да боядисвате с хартиено тиксо за да не ги засегнете при боядисването.

3. Шкурка

Използвайте шкурка, за да изгладите неравностите и грапавините по вратата.

pochistvane interiorni vrati

4. Почистване

След като изгладите неравностите, почистете вратата много добре с кърпа напоена със спирт. Така ще премахнете остатъците от прах по вратата.

5. Подготовка за боядиване

След като вратата е вече напълно изгладена и добре почистена, можете да преминете към съществената част – боядисването. Прочетете внимателно упътването за употреба и разбъркването на боята.

6. Боядисване

След като боята вече е готова, започнете да боядисвате като внимавате да нанасяте равномерен пласт боя и не оставяте следи от четката. Оставете боята да изсъхне добре. Ако желаете цветът да бъде по-наситен, повторете процедурата още веднъж след като сте се убедили, че първият пласт боя е напълно изсъхнал.

Ако не желаете толкова драстична промяна на блиндираната си входна врата, може да я освежите като добавите различни декорации и аксесоари. Можете да си направите бързо и лесно у дома венец от клонки, който да декорирате с украса подходяща за всеки сезон и повод!

Друга по-семпла идея за освежаване на визията на входната врата е да я обзаведете с нова изтривалка със забавен текст или с атрактивна визия.

Rate this post